ОНП "Нутриціологія"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11218
Переглянути
27 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбуру(2023) Харченко, В.І.Документ Розробка технології функціональних харчових продуктів на основі топінамбура(2023) Савчук, Д.С.Документ Документ Розробка технології варених ковбасних виробів для дітей з харчовою алергією(2023) Сивирин, О.О.Документ Розробка технології молочних продуктів на основі рослинних замінників молока(2023) Толок, Є.В.Документ Розробка технології м´ясних безглютенових продуктів для харчування дітей віком 1-3 роки(2023) Сергієнко, А.Є.Документ Документ Документ
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »