Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Практичні рекомендації щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг
    (ВД Кондор, 2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.
    У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.