Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Практичні рекомендації щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві(АСТЕКС, 2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Павленко М.М.; Талавиря О.М.; Сіненок І.О.; Лобода Ю.В.; Поплавська О.С.; Сорока С.А.; Дмитришин Р.А.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.У практичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві для забезпечення конкурентних переваг сектору в умовах інтеграційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг(ВД Кондор, 2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва судака при виборі шляхів забезпечення конкурентних переваг рибного господарства(2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Небога Г.І.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва судака з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах євроінтеграційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва європейського сома в умовах глобального дефіциту продовольства(АСТЕКС, 2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дерій Ж.В.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Небога Г.І.; Маргасова В.Г.; Талавиря О.М.; Варшавська Н.Г.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.; Гечбаия Б.Н.У рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва європейського сома з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва смугастого окуня в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості(2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Місар М.О.; Дмитришин Р.А.; Домбровська Т.О.; Єфіменко О.А.; Махиборода К.В.; Павленко М.М.; Шепелев С.С.У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва смугастого окуня з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів та орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку(2019) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дерій Ж.В.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Небога Г.І.; Маргасова В.Г.; Махиборода К.В.; Павленко М.М.; Талавиря О.М.; Варшавська Н.Г.; Сіненок І.О.; Сорока С.А.; Шепелев С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.