Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Практичні рекомендації щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг(ВД Кондор, 2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Федоренко М.О.; Шепелев С.С.У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва щуки з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.