Наукові журнали та збірники видань
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/5
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст(НУБіП України, 2019) Слободянюк, Н.М.; Менчинська, А.А.; Манолі, Т.А.; Баришева, Я.О.В роботі обґрунтовано необхідність контролю якості сировини, кінцевого продукту і його безпечності. Проблема безпечності вітчизняних рибних продуктів регулюється СанПіН за рядом показників, в тому числі за біологічно активним аміном – гістаміном, на накопичення якого впливає мікробіологічна чистота вихідної сировини, режими зберігання, кількість гістидину у сировині, умови зберігання сировини і готової продукції.