Наукові журнали та збірники видань

Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/5

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2021) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.
  • Ескіз
    Документ
    Тваринництво та технології харчових продуктів
    (НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.
    У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.