Удосконалення технології копчених рибних стейків з додаванням рослинних добавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська робота на тему «Удосконалення технології копчених рибних стейків з додаванням рослинних добавок» містить 68 сторінок, 17 таблиць, 8 рисунків та 49 літературних джерел. Мета магістерської кваліфікаційної роботи – удосконалення технології копчених рибних стейків з додаванням рослинних добавок. Об´єкт дослідження – технологія копчених рибних стейків. Предмет дослідження – показники якості нової продукції. В кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто сучасний стан рибної промисловості України , аналіз існуючих копчениої продукції, характеристику сировини, що використовується у технології копчення. Визначено органолептичні показники якості готового продукту та у процесі зберігання. Проведенні фізико – хімічні дослідження, а саме визначення вмісту волог, жиру, білка, та інші.

Опис

Ключові слова

кoпчені pибні пpoдукти, рибна сровини, рослинна сировина, smoked fish products, fish sauce, vegetable raw materials

Бібліографічний опис

Лобода Н.Б. Удосконалення технології копчених рибних стейків з додаванням рослинних добавок : дипломна робота ... магістра : 181 Харчові технології. Київ, 2024. 68 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в