Сортові особливості формування продуктивності сої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основні положення викладено на 57 сторінках, містить 28 таблиць та 1 рисунок. Для написання магістерської роботи було опрацьовано 60 літературних джерел. Перший розділ роботи поглиблено розкриває перспективи та проблеми виробництва сої. Проведено детальний аналіз досліджень вітчизняних та закордонних вчених, з питань оптимізації та удосконалення технології вирощування сої. У другому розділі розглянуті ґрунтово-кліматичних умов господарства в якому закладалися польові дослідження, а також приведено методику та схему проведення досліду. Третій розділ містить результати досліджень особливостей проходження фенологічних фаз росту та розвитку рослин сої залежно від внесення добрив та підживлення. У четвертому та п’ятому розділах наведено результати фотосинтетичної та симбіотичної продуктивності сої. Шостий етап містить результати урожайності сої. Завершальним етапом є економічна ефективність вирощування різних сортів сої за різного мінерального та органічного підживлення. На основі проведених досліджень зроблені ґрунтовані висновки та рекомендації виробництву.

Опис

Ключові слова

соя, удосконалення технології, урожайність сої, вирощування сортів, soy, technology improvement, soybean yield, growing varieties

Бібліографічний опис

Терещенко В.К. Сортові особливості формування продуктивності сої : дипломна робота … магістра : 201 Агрономія. Київ. 2024. 57 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в