Динаміка технологічних показників зерна пшениці в процесі зберігання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська робота на тему: «Динаміка технологічних показників якості зерна пшениці м'якої у процесі зберігання». Робота виконана на 69 сторінках друкованого тексту, налічує 25 таблиць. Робота має структуру: реферат, зміст, вступ, огляд та аналіз літератури, місце, умови та методика проведення дослідження, результати досліджень та їх аналіз, економічна ефективність результатів, висновки та поради виробництву, список використаної літератури. У вступі подається доцільність обрання теми досліджень, її актуальність, об'єкт та предмет дослідження. У першому розділі подаються відомості про пшеницю, наведено її біологічну та ботанічну характеристику, її значення, роль на світовому ринку, наведено технології вирощування, післязбирально доробка та зберігання зерна пшениці, зміни якісних показників, що відбуваються в зерновій масі під час зберігання. У другому розділі проанлізовано місце, умови та методика продення досліджень. В експериментальній частині проведенні дослідження наведенні в таблицях та супроводжуються їх детальним аналізом. Висновки це аналіз даних показників якості сортів під час різного терміну зберігання. Пропозиції виробництву це рекомендації господарству коли саме реалізовувати пшеницю озиму відповідно до змін якості та економічної ефективності.

Опис

Ключові слова

зерно пшениці, показники якості, білок, дослідження, wheat grain, quality indicators, white, research

Бібліографічний опис

Зубковський А.В. Динаміка технологічних показників зерна пшениці в процесі зберігання : дипломна робота … магістра : 201 Агрономія. Київ. 2024. 70 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в