Формування урожайності та показників харчової цінності цикорію коренеплідного

Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

урожайність, цикорій, продукція рослинництва, Ertrag, yield, chicory, Zichorie, Pflanzenproduktion, crop production

Бібліографічний опис

Ткач О.В., Овчарук О.В., Овчарук В.І., Ткач Л.В. Формування урожайності та показників харчової цінності цикорію коренеплідного // Матеріали V міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Тенденції та виклики аграрної науки в умовах війни: теорія і практика» : присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України (м. Київ, 25-27 жовтня 2023 р.) : матеріали конференції / С.М. Ніколаєнко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. – С. 215- 217

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в