Особливості технології вирощування коропових риб в умовах Немішаєвської навчально- науково- виробничої лабораторії рибництва

Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Бакалаврська робота «Особливості технології вирощування коропових риб в умовах Немішаєвської навчально- науково- виробничої лабораторії рибництва» викладена на 45 сторінках, і включає 2 таблиці, 16 рисунків. У роботі подано огляд літератури щодо сучасного стану та тенденцій розвитку рибного господарства, висвітлено біологічні особливості коропових видів риб як об’єктів аквакультури, зазначено вимоги до умов середовища їх існування, наведено основні хвороби коропових риб. Надано обґрунтування щодо проєкту інкубаційного цеху потужністю 15 млн. екз. личинки коропа на базі Немішаєвської ННВЛ рибництва. У розділі 2 «Матеріали та методи досліджень» детально висвітлено основні технологічні процеси, які заплановано використовувати у проектованому господарстві та наведено їх сучасні рибоводно-біологічні нормативи. Проведено необхідні рибоводні розрахунки під задану потужність щодо потреб проектованого інкубаційного цеху у різновікових групах біологічного матеріалу коропа, обладнання та матеріальних засобів для проведення нерестової кампанії, зазначено економічну ефективність технологічного процесу відтворення. Розроблений проект пропонується запроваджувати у рибних господарствах різної форми власності.

Опис

Ключові слова

короп, інкубаційний цех, потужність, басейни, відтворення, ембріональний розвиток, личинка, рентабельність, carp, hatchery, capacity, pools, reproduction, embryonic development, larva, profitability, karpfen, brüterei, kapazität, becken, reproduktion, embryonalentwicklung, larve, rentabilität

Бібліографічний опис

Коваленко М.А. Особливості технології вирощування коропових риб в умовах Немішаєвської навчально- науково- виробничої лабораторії рибництва : дипломна робота ... бакалавра : 207 «Водні біоресурси та аквакультура» / Коваленко М.А. - Київ, 2024. – 48 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в