Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота виконана згідно завдання на виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи студенту. Тема роботи затверджена наказом ректора НУБіП України. Кваліфікаційна робота – це самостійна індивідуальна робота аналітичного, розрахункового, бізнесового або організаційно-економічного характеру, що містить рішення завдань узагальненого характеру.
Робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок випускника в рамках обов’язкової та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітнього ступеню «Бакалавр».
Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Опис
Ключові слова
гідролізати, креветка, снеки, панцер, рослинна сировина, органолептична оцінка, термін зберігання
Бібліографічний опис
Татаренков О.С. Розроблення технології снеків із сировини водного походження на основі білкового гідролізату з панцеру креветок : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Татаренков О.С. - Київ, 2022. - 59 с.