Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота виконана згідно завдання на виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи студенту. Тема роботи затверджена наказом ректора НУБіП України. Кваліфікаційна робота – це самостійна індивідуальна робота аналітичного, розрахункового, бізнесового або організаційно-економічного характеру, що містить рішення завдань узагальненого характеру.
Робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок випускника в рамках обов’язкової та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітнього ступеню «Бакалавр».
Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Опис
Ключові слова
система екологічного менеджменту, ISO 14001, екологічна безпека, SWOT-аналіз, екологічний ризик, стейкхолдер, аварійна ситуація, підприємство харчової промисловості, пивна дробина, біогаз
Бібліографічний опис
Смульський Д.В. Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Смульський Д.В. - Київ, 2021. – 76 с.