Аналіз стандартів з якості та безпеки харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.

Опис

Ключові слова

обсяги експорту соняшникової олії, обсяги експорту м’яса птиці, обсяги експорту меду, sunflower oil export volumes, poultry meat export volumes, honey export volumes, Exportvolumen von Sonnenblumenöl, Exportvolumen von Geflügelfleisch

Бібліографічний опис

Аналіз стандартів з якості та безпеки харчових продуктів / Жиліна В.М., Баско С.О. // Єдине здоров’я – 2022 : матеріали Міжнародної наукової конференції присвяченої 100-річчю кафедр факультету ветеринарної медицини (м. Київ, 22-24 вересня 2022 р.) / НУБіП України, Факультет ветеринарної медицини, НДІ Здоров’я тварин. - К. : 2022. – С. 187– 190

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в