Амінокислотний склад м’яса курчат-бройлерів за випоювання пробіотичного препарату «Субтіформ»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.

Опис

Ключові слова

амінокислотний склад м’яса курчат-бройлерів, технології виробництва продукції бройлерного птахівництва, застосування пробіотиків, amino acid composition of broiler chicken meat, technologies for the production of broiler poultry products, use of probiotics, Aminosäurezusammensetzung von Masthähnchenfleisch, Technologien für die Erzeugung von Mastgeflügelprodukten

Бібліографічний опис

Амінокислотний склад м’яса курчат-бройлерів за випоювання пробіотичного препарату «Субтіформ» / Богатко А.Ф., Лясота В.П. // Єдине здоров’я – 2022 : матеріали Міжнародної наукової конференції присвяченої 100-річчю кафедр факультету ветеринарної медицини (м. Київ, 22-24 вересня 2022 р.) / НУБіП України, Факультет ветеринарної медицини, НДІ Здоров’я тварин. - К. : 2022. – С. 169– 171

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в