Перегляд за Автор "Брітченко І.Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Конкурентоспроможність аграрного сектору в умовах функціонування Зони вільної торгівлі з Європейським Союзом(НУБіП України, 2021) Кондратюк В.М.; Діброва А.Д.; Вдовенко Н.М.; Шарило Ю.Є.; Горяна Л.Г.; Брітченко І.Г.; Крилов Я.О.; Данилевська-Жугунісова О.Є.Збірник тез доповідей укладено за матеріалами ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Конкурентоспроможність аграрного сектору в умовах функціонування Зони вільної торгівлі з Європейським Союзом», яка відбулась на кафедрі глобальної економіки економічного факультету 14 травня 2021 року.Документ Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)(НУБіП України, 2020) Ібатуллін Ігор Ілліч; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Отченашко Володимир Віталійович; Савченко О.А.; Штонда О.А.; Слободянюк Наталія Михайлівна; Веретинська Ірина Анатоліївна; Пашечко М.І.; Брітченко І.Г.; Сухенко Владислав ЮрійовичУ збірнику праць подані результати сучасних наукових досліджень раціональних технологій виробництва та переробки сільськогосподарської сировини у харчові та кормові продукти, проведений аналіз удосконалених процесів, машин і апаратів харчових і переробних виробництв та описані проблеми санітарії і гігієни переробних підприємств, стандартизації, сертифікації, оцінки і забезпечення якості сировини та готової продукції. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва», «Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва», «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини», «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК».