Перегляд за Автор "Домбровська Т.О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збірник технологій виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів для забезпечення конкурентних переваг рибного господарства(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Домбровська Т.О.; Михальчишина Л.Г.; Шепелєв С.С.; Єфіменко О.А.; Махиборода К.В.; Сіненок І.О.; Місар М.О.; Небога Г.І.; Федоренко М.О.У довіднику розкрито основні складові щодо виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Обґрунтовано заходи щодо отримання товарної продукції за короткий період часу при найменших витратах з можливістю забезпечити власно виробленою рибною продукцією ринок риби в Україні. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Організаційно-технологічні рішення вирощування риб-меліораторів досягнення високої рибопродуктивності ставків в контексті трансформаційних процесів(НУБіП України, 2024) Домбровська Т.О.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Шарило Д.Ю.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Домбровська Т.О.; Маргасова В.Г.; Варшавська Н.Г.; Коваль В.В.; Шепелев С.С.; Боярчук С.В.; Коваленко Б.Ю.; Кононенко Р.В.; Коробова Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва смугастого окуня в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості(2018) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Місар М.О.; Дмитришин Р.А.; Домбровська Т.О.; Єфіменко О.А.; Махиборода К.В.; Павленко М.М.; Шепелев С.С.У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва смугастого окуня з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів та орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.