Перегляд за Автор "Леонова Б.І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі(2016) Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Слободянюк Н.М.; Леонова Б.І.; Крижова Ю.П.У підручнику висвітлені проблеми сучасного стану м’ясної промисловості України, розглянуто основні властивості речовин, які входять до складу сировини та готової продукції, а також закономірності проходження процесів з їх використанням на усіх стадіях виробничого циклу. Наведено порівняльні характеристики традиційних і сучасних технологій виробництва м’ясних продуктів. Детально висвітлені переваги та недолік застосування у виробництві інгредієнтів, у тому числі біологічно активних добавок, як невід’ємної складової раціону людини ХХІ сторіччя. Наведена детальна інформація про розвиток інноваційних технологій в галузі, розвиток біотехнології, сучасний стан використання нано-матеріалів при виробленні та пакування продукції, висвітлена проблема забезпечення належної якості та безпечності харчової продукції. Висвітлені відомості щодо способів організації виробництва в умовах захисту належного стану прилеглої до підприємства території та збереження природних умов довкілля. Підручник призначений для магістрів спеціальності 181 "Харчові технології", аспірантів, науковців, спеціалістів переробних галузей м’ясної промисловості та фахівців, які працюють в системі переробних галузей АПК, а також для всіх, хто займається проблемами підвищення якості та безпечності харчових продуктівДокумент Наукові основи та економічна доцільність створення технологій виробництва м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання(НУБіП України, 2020) Баль-Прилипко Л.В.; Чередніченко О.О.; Слободянюк Н.М.; Леонова Б.І.; Рябовол М.В.У монографії висвітлено проблеми сучасного стану формування споживчих властивостей і асортименту м'ясних продуктів тривалого терміну зберігання, обгрунтовано основні фактори та параменти впливу на безпечність і якість м’ясних виробів. Проаналізовано сучасні аспекти виробництва м’ясних консервів функціонального призначення, нових, нетрадиційних речовин, що використовуються в складі їхніх рецептур. Викладені дослідження та особливості промислової технології виробництва м’ясних сировялених снеків. Запропоновано моніторинг сучасного стану, ресурсне забеспечення та результативні показники діяльності підприємств харчової промисловості. Монографія призначена для науковців, спеціалістів переробних галузей м’ясної промисловості, аспірантів, магістрів, а також підприємців та менеджерів у здійсненні аналітичних оцінок, ефективної організації та веденні бізнесу.