Перегляд за Автор "Павленко, М.М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Забезпечення конкурентоспроможності галузей АПК в умовах євроінтеграції(ВЦ НУБіП України, 2018) Вдовенко, Н.М.; Варшавська, Н.Г.; Павленко, М.М.Досліджено теоретичні та практичні підходи до поняття конкурентоспроможність агропромислового комплексу. В умовах орієнтації на європейські стандарти, міжнародні організації, що здійснюють контроль над аграрним ринком, формують нові тренди. Серед них збереження довкілля, водних, земельних та рибних ресурсів. Аргументовано можливості й потребу в органічному виробництві, розвитку сільських територій. Запропоновано нові концептуальні підходи до застосування поняття «розумна конкурентоспроможність галузей АПК» у контексті європейської інтеграції.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві(АСТЕКС, 2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Павленко, М.М.; Талавиря, О.М.; Сіненок, І.О.; Лобода, Ю.В.; Поплавська, О.С.; Сорока, С.А.; Дмитришин, Р.А.; Федоренко, М.О.; Шепелев, С.С.У практичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва лина з використанням інструментів впливу на планування і організацію біологічних процесів у рибному господарстві для забезпечення конкурентних переваг сектору в умовах інтеграційних процесів. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку(2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дерій, Ж.В.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Небога, Г.І.; Маргасова, В.Г.; Махиборода, К.В.; Павленко, М.М.; Талавиря, О.М.; Варшавська, Н.Г.; Сіненок, І.О.; Сорока, С.А.; Шепелев, С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва смугастого окуня в умовах орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості(2018) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Місар, М.О.; Дмитришин, Р.А.; Домбровська, Т.О.; Єфіменко, О.А.; Махиборода, К.В.; Павленко, М.М.; Шепелев, С.С.У науково-методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва смугастого окуня з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг у умовах трансформаційних процесів та орієнтації економіки на світові стандарти безпеки і якості. Розраховано на працівників рибного господарства, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, фахівців аграрного сектору економіки України.