Перегляд за Автор "Сухенко В.Ю."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення біологічної цінності січених напівфабрикатів з комплексною харчовою добавкою ферментативним методом(НУБіП України, 2021) Сонько Н.М.; Сухенко В.Ю.; Штонда О.А.Під час створення м’ясних напівфабрикатів одним із основних показників є біологічна цінність продукту. Біологічна цінність білків залежить від ступеня їх засвоєння і у тваринних білків є більшою, ніж у рослинних. З тваринних білків в кишківнику всмоктується понад 90 % амінокислот. Важливим показником біологічної цінності білків є їх розщеплення травними ферментами у шлунково-кишковому тракті. Ферментативні методи визначення біологічної цінності білка – це об’єктивний спосіб визначення його здатності до розщеплення протеолітичними ферментами у шлунково-кишковому тракті.Документ Нормативне регулювання показників безпечності та якості меду(НУБіП України, 2020) Адамчук Л.О.; Сілонова Н.Б.; Сухенко В.Ю.; Пилипко К.В.Глобалізація галузі бджільництва призводить до загострення конкуренції між окремими країнами за зовнішні ринки збуту, тому перевагу в конкурентній боротьбі зможуть отримати лише ті продукти, які забезпечують належний рівень безпечності та якості відповідно до міжнародних вимог. Створення конкурентної переваги для меду на світовому ринку та налагодження експорту/імпорту з гарантованим забезпеченням прав та інтересів споживачів вимагає систематичного перегляду нормативної документації на продукти бджільництва. Метою дослідження стало проведення аналізу чинних міжнародних та національних нормативних документів, що регулюють безпечність та якість меду.