Перегляд за Автор "Шепелєв С.С."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив експортних можливостей на зростання конкурентоспроможності рибного господарства в умовах євроінтеграції(НУБіП України, 2018) Шепелєв С.С.Оцінено сучасний стану тенденцій експорту риби в Україні. Доповнено існуючий інструментарій аналізу та синтезу процесів посилення експортних можливостей у контексті підвищення рівня конкурентоспроможності рибного господарства. Обґрунтовано висновки та розроблено пропозиції щодо розроблення програми імпортозаміщення рибної продукції, визначено напрями створення роздрібних торговельних асоціацій.Документ Збірник технологій виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів для забезпечення конкурентних переваг рибного господарства(НУБіП України, 2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Герасимчук В.В.; Домбровська Т.О.; Михальчишина Л.Г.; Шепелєв С.С.; Єфіменко О.А.; Махиборода К.В.; Сіненок І.О.; Місар М.О.; Небога Г.І.; Федоренко М.О.У довіднику розкрито основні складові щодо виробництва різних видів риб з використанням інструментів впливу на попит та пропозицію риби, інших водних живих ресурсів з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Обґрунтовано заходи щодо отримання товарної продукції за короткий період часу при найменших витратах з можливістю забезпечити власно виробленою рибною продукцією ринок риби в Україні. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації з виробництва камбали-калкан через призму впливу зростаючого попиту на рибу(2021) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Федоренко М.О.; Коваленко Б.Ю.; Герасимчук В.В.; Боярчук С.В.; Дмитришин Р.А.; Шарило Д.Ю.; Коваль В.В.; Курмаєв П.Ю.; Неліпа А.В.; Коробова Н.М.; Томілін О.О.; Шепелєв С.С.; Поплавська О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва камбали-калкан у процесі формування пропозиції на продукцію морської аквакультури в умовах глобальних продовольчих викликів для збалансованого розвитку територій з урахуванням теоретичних і практичних аспектів імплементації положень Угоди про заходи держави порту, прапора щодо незаконного, непідзвітного, нерегульованого рибальства, Конвенції ООН з морського права, організаційно- економічних механізмів регулювання і боротьби з нелегальним рибним промислом. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.