Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища
    (НУБіП України, 2023) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Медведенко Л.К.; Герасимчук В.В.; Федоренко М.О.
    У посібнику розкрито базові інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища. В аспекті глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для витримування передличинок та підрощування личинок руського осетра у басейнах і лотоках, проаналізовано виробництво м’яса осетрових у світі, виробництво та споживання ікри осетрових або чорної ікри (кав’яру) в Європі, Японії, США, Уругваї, Вірменії, Китаї в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. Розраховано на працівників сільського та рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.
  • Ескіз
    Документ
    Регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі
    (Списовський, 2020) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Поплавська О.С.; Маргасова В.Г.; Шкарупа О.В.; Наровило Т.М.; Федоренко М.О.
    У посібнику розкрито організаційно-економічну, методичну та експериментальну складову створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі. Обґрунтовано регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах функціонування садкової аквакультури в умовах конкуренції за ресурси. Визначено інструменти, механізми формування та функціонування садкового господарства у нескидній водоймі в контексті розвитку сільських територій із одночасною мінімізацією ризиків від ведення аквакультурної діяльності. Запропоновано сучасний інструментарій з виробництва коропа та досвід вирощування кларієвого сома на ТОВ «ЧІВО» у садках. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.