Методичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва"
Дата
2023
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЦП "Компринт"
Анотація
Наведено методичні рекомендації у формі завдань для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” для студентів агробіологічного факультету.
Опис
Рекомендовано методичною комісією агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України
Ключові слова
технологія зберігання рослинництва, переробка продукції рослинництва, plant storage technology, Pflanzenspeichertechnik, Verarbeitung pflanzlicher Produkte, processing of plant products
Бібліографічний опис
Методичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" : методичні вказівки для студентів агробіологічного факультету / уклад. С.М. Гунько. - К. : ЦП "Компринт", 2023. - 56 с.