Методичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва"

Ескіз

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЦП Компринт

Анотація

Наведено методичні рекомендації у формі завдань для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни “Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва” для студентів агробіологічного факультету.

Опис

Рекомендовано методичною комісією агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України

Ключові слова

технологія зберігання рослинництва, переробка продукції рослинництва, plant storage technology, Pflanzenspeichertechnik, Verarbeitung pflanzlicher Produkte, processing of plant products

Бібліографічний опис

Методичні вказівки для контрольного засвоєння матеріалу з дисципліни: "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" : методичні вказівки для студентів агробіологічного факультету / уклад. С.М. Гунько. - К. : ЦП "Компринт", 2023. - 56 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в