Вміст крохмалю та аскорбінової кислоти в бульбах картоплі середньопізньої групи стиглості
Дата
2023
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
крохмаль, картопля, Stärke, starch, potato, Kartoffel
Бібліографічний опис
Ряпов Р., Островська А., Войцехівський В.І., Бережняк Є.М. Вміст крохмалю та аскорбінової кислоти в бульбах картоплі середньопізньої групи стиглості // Матеріали V міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Тенденції та виклики аграрної науки в умовах війни: теорія і практика» : присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України (м. Київ, 25-27 жовтня 2023 р.) : матеріали конференції / С.М. Ніколаєнко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. – С. 193