Вміст крохмалю та аскорбінової кислоти в бульбах картоплі середньопізньої групи стиглості

Анотація

В статті представлена теза доповіді учасників V міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки в умовах війни: теорія і практика», яка присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України. Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Опис

Ключові слова

крохмаль, картопля, Stärke, starch, potato, Kartoffel

Бібліографічний опис

Ряпов Р., Островська А., Войцехівський В.І., Бережняк Є.М. Вміст крохмалю та аскорбінової кислоти в бульбах картоплі середньопізньої групи стиглості // Матеріали V міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Тенденції та виклики аграрної науки в умовах війни: теорія і практика» : присвячена 125-річчю кафедри рослинництва НУБІП України (м. Київ, 25-27 жовтня 2023 р.) : матеріали конференції / С.М. Ніколаєнко [та ін.]. - К. : НУБіП України, 2023. – С. 193

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в