The italian food districts as a model of transition towards a new territorial organization for local development
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУБіП України
Анотація
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Опис
Ключові слова
ITALIAN FOOD DISTRICTS, італійські харчові райони, розвиток інвестицій, розвиток сільських територій, Investitionsentwicklung, Entwicklung ländlicher Gebiete, rural development, investment development
Бібліографічний опис
The italian food districts as a model of transition towards a new territorial organization for local development / La Sala P., Langianese I.G. // Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 17–18 листопада 2022 р.) / НААН України, Інститут землекористування. - К. : Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2022. – С. 158 – 161