Перегляд за Автор "Ібатуллін І.І."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збірник тез доповідей VIII-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» в рамках роботи XXXII Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2020» (11-14 серпня 2020 року)(НУБіП України, 2020) Ібатуллін І.І.; Отченашко В.В.; Sobczuk Henryk; Адамчук В.В.; Роговський І.Л.В збірнику представлені тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників VIІІ-ї Міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК, в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку аграрної газузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобівДокумент Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України(Міленіум, 2018) Ніколаєнко С.М.; Ібатуллін І.І.; Шинкарук В.Д.; Кирилюк В.І.; Харченко С.В.У збірнику вміщено статті науковців, викладачів, докторантів та аспірантів з актуальних питань сучасного, порівняльно-історичного і типологічного мовознавства, літературознавства, термінознавства, соціальних комунікацій, лінгвосинергетики, теорії і методики навчання іноземних мов. Розглянуто традиційні й нетрадиційні підходи до різних лінгвістичних та літературознавчих явищ. Дослідження виконано з урахуванням сучасних досягнень філологічної науки. Для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, учителів середніх шкіл, студентів.Документ Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України(НУБіП України, 2018) Ніколаєнко С.М.; Ібатуллін І.І.; Кондратюк В.М.Згідно з наказом МОН України від 12 травня 2015 р. № 528, Науковий вісник НУБіП України: серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» включено до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть бути опубліковані результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата сільськогосподарських наук. Збірник наукових праць внесено до бібліографічної бази даних наукових публікацій РІНЦ (ліцензійний договір від 1 листопада 2013 р. № 666-11/2013-343), Ulrich’s Periodicals Directory, USJ, AGRIS та індексується в Google Scholar, SIS, BASE, ResearchBib, MIAR.Документ Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди(НУБіП України, 2020) Ібатуллін І.І.; Плиска А.Ю.; Сичов М.Ю.Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса.