Перегляд за Автор "Варшавська, Н.Г."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Забезпечення конкурентоспроможності галузей АПК в умовах євроінтеграції(ВЦ НУБіП України, 2018) Вдовенко, Н.М.; Варшавська, Н.Г.; Павленко, М.М.Досліджено теоретичні та практичні підходи до поняття конкурентоспроможність агропромислового комплексу. В умовах орієнтації на європейські стандарти, міжнародні організації, що здійснюють контроль над аграрним ринком, формують нові тренди. Серед них збереження довкілля, водних, земельних та рибних ресурсів. Аргументовано можливості й потребу в органічному виробництві, розвитку сільських територій. Запропоновано нові концептуальні підходи до застосування поняття «розумна конкурентоспроможність галузей АПК» у контексті європейської інтеграції.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Домбровська, Т.О.; Маргасова, В.Г.; Варшавська, Н.Г.; Коваль, В.В.; Шепелев, С.С.; Боярчук, С.В.; Коваленко, Б.Ю.; Кононенко, Р.В.; Коробова, Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку(2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дерій, Ж.В.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Небога, Г.І.; Маргасова, В.Г.; Махиборода, К.В.; Павленко, М.М.; Талавиря, О.М.; Варшавська, Н.Г.; Сіненок, І.О.; Сорока, С.А.; Шепелев, С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва європейського сома в умовах глобального дефіциту продовольства(АСТЕКС, 2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дерій, Ж.В.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Небога, Г.І.; Маргасова, В.Г.; Талавиря, О.М.; Варшавська, Н.Г.; Федоренко, М.О.; Шепелев, С.С.; Гечбаия, Б.Н.У рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва європейського сома з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.