Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6203
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації з вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 «Професійна освіта» освітньої програми «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»(ЦП Компринт, 2021) Маценко Леся МиколаївнаУ методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології».Документ Методичні рекомендації з дисципліни «Педагогіка сімейного виховання» для підготовки фахівців за спеціальністю 015 Професійна освіта ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»(ЦП Компринт, 2021) Маценко Леся МиколаївнаУ методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Педагогіка сімейного виховання», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за спеціальністю 015 Професійна освіта ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»).