Монографії
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6182
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація технологічних рішень утримання і годівлі свиней в умовах промислової технології(Іліон, 2023) Лихач Вадим Ярославович; Повод Микола Григорович; Шпетний Микола Борисович; Нєчмілов Віктор Миколайович; Лихач Анна Василівна; Михалко Олександр Григорович; Бакарь Євген Володимирович; Леньков Леонід Григорович; Кучер Олена ОлександрівнаУ монографії представлено шляхи підвищення продуктивності свиней різних виробничих груп за оптимізації технологічних рішень утримання та годівлі в умовах промислової технології галузі свинарства. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.Документ Внутрішньопородний тип свиней породи дюрок української селекції «Степовий»(ФОП Ямчинський О.В., 2020) Топіха Віра Сергіївна; Волков Анатолій Анатолійович; Лихач Вадим Ярославович; Іванов Сергій Степанович; Лихач Анна Василівна; Гнатюк Сергій Андрійович; Трибрат Руслан ОлександровичУ монографії наведено результати багаторічних досліджень щодо адаптаційних, біологічних особливостей та продуктивних якостей свиней породи дюрок. Висвітлено методологічні основи створення нового генотипу – внутрішньопорідного типу свиней породи дюрок української селекції «Степовий» та використання його на сучасному етапі в умовах інтенсивної технології. Монографія представлятиме інтерес для керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів і студентів факультетів технології виробництва та переробки продукції тваринництва аграрних закладів освіти, аспірантів, докторантів, наукових співробітників.Документ Технологічні інновації у свинарстві(ФОП Ямчинський О.В., 2020) Лихач Вадим Ярославович; Лихач Анна ВасилівнаУ монографії представлено наукове обґрунтування, експериментальні розробки інноваційних технологічних рішень з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України, враховуючи внутрігосподарський поділ підприємств на виробничі цехи: відтворення, опоросу, дорощування та відгодівлі. Для керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів і студентів факультетів технології виробництва та переробки продукції тваринництва аграрних закладів освіти, аспірантів, докторантів, наукових співробітників.