Монографії
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/6182
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення продуктивності свиней за використання сучасного генофонду та інноваційних технологічних рішень(Іліон, 2022) Фаустов Ростислав Вікторович; Лихач Вадим Ярославович; Лихач Анна Василівна; Шебанін Петро Олексійович; Леньков Леонід ГригоровичУ монографії представлено шляхи підвищення продуктивності свиней за використання сучасного генофонду та інноваційних технологічних рішень в умовах промислової технології галузі свинарства. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.Документ Практична реалізація існуючих та удосконалених технологій виробництва продукції свинарства(Іліон, 2022) Повод М.Г.; Лихач В.Я.; Лихач А.В.; Оборонько ДМУ монографії представлено наукове обґрунтування та експериментальні розробки технологій з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України. Монографія розрахована на здобувачів вищої освіти освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів, наукових співробітників.Документ Технологічні інновації у свинарстві(ФОП Ямчинський О.В., 2020) Лихач Вадим Ярославович; Лихач Анна ВасилівнаУ монографії представлено наукове обґрунтування, експериментальні розробки інноваційних технологічних рішень з виробництва продукції свинарства в племінних та товарних господарствах України, враховуючи внутрігосподарський поділ підприємств на виробничі цехи: відтворення, опоросу, дорощування та відгодівлі. Для керівників та спеціалістів підприємств з виробництва свинини, викладачів і студентів факультетів технології виробництва та переробки продукції тваринництва аграрних закладів освіти, аспірантів, докторантів, наукових співробітників.