Тваринництво та технології харчових продуктів
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8027
Переглянути
12 результатів
Результати пошуку
Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2021) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Продуктивність первісток української чорно-рябої молочної породи за різного вагового росту телиць(НУБіП України, 2020) Климковецький А.А.; Носевич Д.К.Вивчали продуктивність корів-первісток залежно від живої маси та середньодобових приростів телиць під час вирощування. Для дослідження використано дані тварин української чорно-рябої молочної породи київського заводського типу. Кожні три місяці, від народження до 18-місячного віку, у телиць визначали живу масу і середньодобовий приріст.Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Формування молочної продуктивності та особливості довічного використання корів української чорно-рябої молочної породи в умовах господарств Київської області(НУБіП України, 2020) Климковецький А.А.; Носевич Д.К.У корів української чорно-рябої молочної породи останнім часом спостерігають короткий період продуктивного використання, зниження плодючості та виникнення метаболічних захворювань. Для пошуку шляхів селекції тварин на довговічність та збереження високої продуктивності вивчили особливості використання корів в онтогенезі. Дослідження проводили за даними довічного використання худоби української чорно-рябої молочної породи в умовах Київської області. Вивчали вікову динаміку молочної продуктивності, вік досягнення вищої лактації, тип вим’я, відсоток вибуття корів впродовж використання. У первісток впродовж лактації вивчали добові надої, їх успадковуваність (h2) і повторюваність (r і rw).Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2020) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Аналіз реалізації наукових положень професора М.А. Кравченка за результатами виведення української м’ясної породи великої рогатої худоби(НУБіП України, 2019) Угнівенко А.М.; Носевич Д.К.Наукові підходи щодо створення спеціалізованих м’ясних порід великої рогатої худоби для України започаткував професор Микола Антонович Кравченко. Його розробки щодо генеалогічних методів селекції, обґрунтування методів підбору тварин та їх класифікації, удосконалення методів відтворювального схрещування та розведення за лініями використали для виведення української м’ясної породи. Ці наукові положення були проаналізовані шляхом вивчення продуктивності тварин на різних етапах виведення і використання української м’ясної породи. У тварин вивчали відтворювальну здатність, м’ясну продуктивність, вираженість м’ясних форм, типи будови тіла. У корів – молочність і збереженість приплоду. Встановлено, що методи селекції побудовані на наукових положеннях М. А. Кравченка дозволили створити породу, яка переважала усі інші в колишньому СРСР за швидкістю росту.Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.Документ Тваринництво та технології харчових продуктів(НУБіП України, 2019) Гетя А.А.; Чумаченко І.П.; Мельник В.І.; Носевич Д.К.; Баль-Прилипко Л.В.У науковому журналі висвітлено результати наукових досліджень, проведених працівниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ. Науковий журнал включено до Переліку наукових фахових видань України "Категорія Б" (наказ Міністерства освіти і науки України від 17.03.2020 № 409 (спеціальності: 181 - харчові технології; 204 - технологія виробництва продуктів тваринництва, 207 - водні біоресурси і аквакультура.