Тваринництво та технології харчових продуктів
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/8027
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Hematological and biochemical blood indices of rainbow trout depending on the level of protein in feeds(НУБіП України, 2021) Kondratyuk, V.M.The article considers the influence of compound feeds with different protein levels on hematological and biochemical parameters of trout blood. The purpose of the experiment was to establish the effect of different protein nutrition levels in commercial rainbow trout feeding on hematological and biochemical parameters of their blood.Документ Productivity of rainbow trout depending on protein levels in productive feed(НУБіП України, 2020) Kondratiuk, V.M.The article considers the efficiency of using complete feeds with different levels of protein in rearing commercial rainbow trout. The purpose of the experiment was to establish the effect of different protein levels in nutrition of two-year old trout on its productivity.Документ Хімічний та амінокислотний склад м’яса перепелів за згодовування сухої післяспиртової барди(НУБіП України, 2020) Ібатуллін, І.І.; Плиска, А.Ю.; Сичов, М.Ю.Актуальним питанням сьогодення є утилізація відходів переробної промисловості шляхом згодовування їх тваринам з метою отримання цінного тваринного білка. З цією метою було проведено науково-господарський дослід з визначення впливу згодовування молодняку перепелів м’ясного напряму продуктивності сухої післяспиртової барди у складі комбікормів у кількості 5–20 % на продуктивність та хімічний склад їх м’яса.