Господарсько-біологічна оцінка сортів кавуна в умовах Одеської області

Ескіз

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Господарсько-біологічна оцінка сортів кавуна в умовах Одеської області» викладена на 63-ох сторінках комп’ютерного тексту і включає 7 таблиць, 17 рисунків та 33 джерела літератури. Складається з наступних розділів: вступ, огляд літератури, умови та методика проведення досліджень, результати досліджень та їхній аналіз, економічна ефективність вирощування сортів кавуна в умовах Одеської області, включаючи висновки та пропозиції виробництву зі списком джерел літератури. У Вступі викладено мотив обрання теми науково-дослідної роботи, обґрунтована актуальність, мета та завдання наукових досліджень. В Огляді літератури описано народногосподарське значення кавуна та його харчову цінність, ботанічну характеристику та вимоги до умов вирощування, елементи технології вирощування та післязбиральна доробка продукції. У другому розділі наведено: умови та місце проведення науково- дослідної роботи, схема досліду та методика проведення досліджень. У табличному матеріалі наведено результати досліджень, що супроводжуються аналізом і рисунками. Зазначені виробничі витрати на вирощування сортів кавуна дали змогу визначити їхню економічну ефективність. У Висновках зазначено основні положення результатів науково- дослідної роботи й подано пропозиції виробництву. Досліджено сорти кавуна: Трофі, АУ Продюсер, Ред Стар, Кримсон Рубі, Кримсон Мелоді, Кримсон світ ББ.

Опис

Ключові слова

кавун, сорти, плід, середня маса, продуктивність, урожайність, watermelon, varieties, fruit, average weight, productivity, yield, wassermelone, sorten, früchte, durchschnittsgewicht, produktivität, ertrag

Бібліографічний опис

Дубінчак В.В. Господарсько-біологічна оцінка сортів кавуна в умовах Одеської області : дипломна робота ... магістра : 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» / Дубінчак В.В. - Київ, 2024. – 63 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в