Формування системи соціально-трудових відносин у аграрному секторі економіки : монографія

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

ЦП «Компринт»

Анотація

У монографії викладено результати досліджень проблем розвитку соціально- трудових відносин у аграрному секторі економіки, зайнятості населення в сільському господарстві, організації та оплати праці, ефективності виробництва продукції в сільськогосподарських підприємствах у контексті соціально-економічного розвитку сільських територій тощо. Наукове видання складається із п’яти розділів, у яких розглядаються теоретичні, методологічні, методичні й прикладні засади формування системи соціально-трудових відносин і її розвитку в аграрному секторі економіки. Монографія адресована для працівників органів державної та місцевої влади, спеціалістів і керівників сільськогосподарських підприємств, профспілкових організацій у аграрній сфері. Вона буде корисною для наукових працівників, докторантів, аспірантів, викладачів і студентів аграрних ЗВО та тих, хто займається соціально-трудовою проблематикою розвитку аграрного сектора економіки й сільських територій.

Опис

Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 5 від 28 грудня 2018 р.)

Ключові слова

економіка праці

Бібліографічний опис

Формування системи соціально-трудових відносин у аграрному секторі економіки : монографія / Є. О. Ланченко. - К. : ЦП “КОМПРИНТ”, 2019. - 556 с. - ISBN 978-966-929-909-3

Зібрання