Перегляд за Автор "Маргасова, В.Г."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Домбровська, Т.О.; Маргасова, В.Г.; Варшавська, Н.Г.; Коваль, В.В.; Шепелев, С.С.; Боярчук, С.В.; Коваленко, Б.Ю.; Кононенко, Р.В.; Коробова, Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку(2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дерій, Ж.В.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Небога, Г.І.; Маргасова, В.Г.; Махиборода, К.В.; Павленко, М.М.; Талавиря, О.М.; Варшавська, Н.Г.; Сіненок, І.О.; Сорока, С.А.; Шепелев, С.С.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва раків для створення додаткових порівняльних переваг на ринку. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва європейського сома в умовах глобального дефіциту продовольства(АСТЕКС, 2019) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дерій, Ж.В.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Небога, Г.І.; Маргасова, В.Г.; Талавиря, О.М.; Варшавська, Н.Г.; Федоренко, М.О.; Шепелев, С.С.; Гечбаия, Б.Н.У рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва європейського сома з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі(Списовський, 2020) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Маргасова, В.Г.; Шкарупа, О.В.; Наровило, Т.М.; Федоренко, М.О.У посібнику розкрито організаційно-економічну, методичну та експериментальну складову створення садкового рибницького господарства у нескидній водоймі. Обґрунтовано регіональні концепти розвитку сільських територій на засадах функціонування садкової аквакультури в умовах конкуренції за ресурси. Визначено інструменти, механізми формування та функціонування садкового господарства у нескидній водоймі в контексті розвитку сільських територій із одночасною мінімізацією ризиків від ведення аквакультурної діяльності. Запропоновано сучасний інструментарій з виробництва коропа та досвід вирощування кларієвого сома на ТОВ «ЧІВО» у садках. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Рекомендації до розроблення проекту Комплексної програми розвитку сталої та конкурентоспроможної аквакультури на 2023–2030 роки(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Маргасова, В.Г.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.Г.; Коваленко, Б.Ю.; Коновалов, Р.І.У рекомендаціях розкрито основні підходи щодо реформування рибного господарства та аквакультури в Україні. Запропонована сучасна парадигма формування оптимального варіанту розв’язання проблем в галузі. Визначено строки реалізації Комплексної програми розвитку сталої та конкурентоспроможної аквакультури в Україні на 2023–2030 роки. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Інструменти формування пропозиції при виробництві європейського вугра для збалансованого розвитку сільських територій(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Кондратюк, В.М.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Маргасова, В.Г.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Коваль, В.В.; Залізко, В.Д.; Курмаєв, П.Ю; Коваленко, Б.Ю.; Коробова, Н.М.; Федоренко, М.О.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва європейського вугра у процесі формування пропозиції на рибу в умовах глобальних продовольчих і фінансових викликів для збалансованого розвитку сільських територій. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.