ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко, А.Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко, В.Документ Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик, О.Документ Документ Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський, Р.В.Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський, Р.В.Документ Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів(2022) Пасічник, Д.О.Документ Документ Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами(2022) Федько, Ю.М.