ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
51 результатів
Результати пошуку
Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко В.Документ Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини(2023) Корнієнко В.Документ Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко А.Документ Документ Документ Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас(2023) Яланецька К.Документ Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом(2023) Гудименко М.Документ Документ Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів(2023) Білик О.