Перейти до основного вмісту
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Magyar
Italiano
Polski
Türkçe
Yкраї́нська
Увійти
Увійти через ORCID
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні роботи
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекції
https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною катагорією
5 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Джафаров Р.Ф.
1
search.filters.author.Дидюк Т.Р.
1
search.filters.author.Корнілов В.О.
1
search.filters.author.Момот І.В.
1
search.filters.author.Пасічник Д.О.
Пошук за іменем автора
Шукати
Ключові слова
search.filters.subject.технологія
search.filters.subject.показники якості
2
search.filters.subject.січені напівфабрикати
1
search.filters.subject.SousVide
1
search.filters.subject.борошно топінамбура
Детальніше
Пошук за ключовими словами
Шукати
Переглянути дерево ключові слова
Дата
Початок
Кінець
Шукати
2021 - 2022
5
Містить файли
5
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Початкова дата: 2021
×
Кінцева дата: 2023
×
Ключові слова: search.filters.subject.технологія
×
Ключові слова: search.filters.subject.показники якості
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 5 з 5
Документ
Обґрунтування технології охолоджених рублених кулінарних виробів
(
2022
)
Пасічник Д.О.
Показати більше
Документ
Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням інулінвмісної сировини
(
2022
)
Момот І.В.
Показати більше
Документ
Дослідження ефективності використання ягід годжі у технології січених напівфабрикатах
(
2021
)
Дидюк Т.Р.
Показати більше
Документ
Розширення м`ясного продукту з додаванням рослинних компонентів
(
2021
)
Корнілов В.О.
Показати більше
Документ
Наукове обґрунтування та розробка технології м'ясних напівфабрикатів з використанням "SousVide"
(
2021
)
Джафаров Р.Ф.
Показати більше