ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11270
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів(2023) Марченко В.Документ Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій(2023) Коваленко А.Документ Документ Документ Удосконалення технології комбінованих м’ясних напівфабрикатів з використанням кролятини(2022) Носульський Р.В.Документ Визначення впливу імітаційного сала та стабілізаторів на властивості ковбасних виробів(2022) Гмирянський Р.В.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Бруцька С.М.Документ Удосконалення технології варено-копчених ковбас збагачених мікроелементами(2022) Федько Ю.М.Документ Розробка технології січених напівфабрикатів на рослинній основі(2022) Хомич А.Ю.