Навчальні та наукові видання

Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства
    (ЦП Компринт, 2022) Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр Іванович; Антонюк Тетяна Андріївна; Носевич Дмитро Костянтинович; Кос Наталія Вікторівна
    У підручник систематизовано найбільш важливі аспекти виробництва екологічно безпечної продукції скотарства з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло її проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх технологій виробництва безпечної продукції скотарства, основні напрямки її поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України з метою підготовки здобувачів другого і третього освітньо-наукового рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – ”Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.
  • Ескіз
    Документ
    Біологія великої рогатої худоби м‘ясних порід
    (ЦП Компринт, 2020) Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр Іванович; Антонюк Тетяна Андріївна; Прудніков Василь Григорович; Носевич Дмитро Костянтинович
    У монографії висвітлено матеріали, щодо біологічних особливостей великої рогатої худоби м‘ясних порід. Наведені особливості формування та прояву ознак самиць і бугаїв. Акцентовано увагу на прояві ознак в онтогенезі, специфіці живлення, пристосуванні до умов зовнішнього середовища, етології, інстинктах та стійкості і сприйнятливості до поширених серед великої рогатої худоби захворювань.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясна продуктивність великої рогатої худоби : монографія
    (ЦП Компринт, 2018) Колісник Олександр Іванович; Угнівенко Анатолій Миколайович; Антонюк Тетяна Андріївна; Прудніков Василь Григорович
    У монографії систематизовано найбільш важливі властивості яловичини та фактори ввливу на неї з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем і сутність новітніх технологій виробництва безпечного м‘яса у скотарстві, основні напрямки його поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для докторантів, аспірантів і магістрів за спеціалізацією «Спеціалізоване м‘ясне скотарство» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».