Навчальні та наукові видання
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/3
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Міжнародна економічна діяльність України(НУБіП України, 2023) Вдовенко Наталія Михайлівна; Яцун Анастасія ГригорівнаЦей словник є важливим інструментом діяльності для фахівців, хто займається отриманням вищої освіти та працює у науково–педагогічній сфері. Видання містить узагальнену термінологію, що використовується міжнародною, європейською та українською фаховою спільнотою в рамках Міжнародної стандартної класифікації освіти та Болонського процесу. У словнику визначені терміни з навчальної дисципліни «Міжнародна економічна діяльність України», які дають можливість зрозуміти сутність та контекст застосування кожного терміну. Крім того, словник вміщує системний зв’язок між термінами та контекстуальну основу їх використання. Цей словник корисний для всіх, хто зацікавлений у модернізації національної вищої освіти в контексті глобалізації та євроінтеграції. Сприяє розумінню термінів, що використовуються в міжнародному освітньому середовищі та налаштовує на ефективність спілкування між фахівцями різних міжнародних установ та організацій.Документ Інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища(НУБіП України, 2023) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Медведенко Л.К.; Герасимчук В.В.; Федоренко М.О.У посібнику розкрито базові інструменти формування пропозиції при виробництві руського осетра в системі розвитку глобального економічного середовища. В аспекті глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для витримування передличинок та підрощування личинок руського осетра у басейнах і лотоках, проаналізовано виробництво м’яса осетрових у світі, виробництво та споживання ікри осетрових або чорної ікри (кав’яру) в Європі, Японії, США, Уругваї, Вірменії, Китаї в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. Розраховано на працівників сільського та рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки(НУБіП України, 2022) Вдовенко Наталія Михайлівна; Шарило Ю.Є.; Дмитришин Р.А.; Коваль В.В.; Герасимчук В.В.; Федоренко М.О.; Бабир А.М.; Коваленко Б.Ю.; Боярчук С.В.У посібнику розкрито основні складові щодо кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові у процесі формування пропозиції на рибу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. В умовах глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для поставки на ринки виробленої з кефалі продукції з доданою вартістю. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.