Кваліфікаційні роботи магістрів
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів(2023) Кириєнко, О.М.Документ Вплив сухого пальмового жиру на продуктивність та м’ясні якості курчат-бройлерів(2022) Лапоша, В.В.Документ Ефективність використання БМВД у годівлі курчат-бройлерів(2021) Грусіцька, Я.А.Документ Оптимізація виробництва м’яса курчат-бройлерів у фермерському господарстві(2021) Соловей, Б.І.Документ Оптимізація технології виробництва м’яса курчат-бройлерів(2021) Цюрко, В.Р.