Кваліфікаційні роботи
Постійне посилання на розділhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/1
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів(2023) Кириєнко, О.М.Документ Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування(2021) Греськів, П.С.; Сидоренко, Є.О.Документ Документ Документ Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування(2021) Греськів, С.П.; Сидоренко, Є.О.Документ Дослідження якості зерна рису різних сортів залежно від умов та тривалості зберігання(2021) Скоріков, Д.А.