Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів

Loading...
Thumbnail Image

Date

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ

Description

The dissertation thesis for the scientific degree of the candidate technical sciences

Keywords

біотехнологічні прийоми, варені ковбасні вироби, технологія, якість, безпечність, ферментний препарат трансглютаміназа, пшеничний білок глютен

Citation

Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів : автор. дис. . кандидата технічних наук: 03.00.20 "Біотехнологія" (технічні науки) / О.М. Гармаш ; Національний університет біоресурсів і природокористування. - Київ

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By