Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі
спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університет біоресурсів
і природокористування України. Київ
Description
The dissertation thesis for the scientific degree of the candidate technical
sciences
Keywords
біотехнологічні прийоми, варені ковбасні вироби, технологія, якість, безпечність, ферментний препарат трансглютаміназа, пшеничний білок глютен
Citation
Удосконалення технології виробництва м'ясних виробів з використання біотехнологічних прийомів : автор. дис. . кандидата технічних наук: 03.00.20 "Біотехнологія" (технічні науки) / О.М. Гармаш ; Національний університет біоресурсів і природокористування. - Київ