Перегляд за Автор "Боярчук, С.В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Практичні рекомендації з виробництва камбали-калкан через призму впливу зростаючого попиту на рибу(2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Федоренко, М.О.; Коваленко, Б.Ю.; Герасимчук, В.В.; Боярчук, С.В.; Дмитришин, Р.А.; Шарило, Д.Ю.; Коваль, В.В.; Курмаєв, П.Ю.; Неліпа, А.В.; Коробова, Н.М.; Томілін, О.О.; Шепелєв, С.С.; Поплавська, О.С.У посібнику розкрито основні складові щодо виробництва камбали-калкан у процесі формування пропозиції на продукцію морської аквакультури в умовах глобальних продовольчих викликів для збалансованого розвитку територій з урахуванням теоретичних і практичних аспектів імплементації положень Угоди про заходи держави порту, прапора щодо незаконного, непідзвітного, нерегульованого рибальства, Конвенції ООН з морського права, організаційно- економічних механізмів регулювання і боротьби з нелегальним рибним промислом. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, бакалаврів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки(НУБіП України, 2022) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Коваль, В.В.; Герасимчук, В.В.; Федоренко, М.О.; Бабир, А.М.; Коваленко, Б.Ю.; Боярчук, С.В.У посібнику розкрито основні складові щодо кефалевих видів риб з використанням інструментів впливу на економічні та виробничі складові у процесі формування пропозиції на рибу в умовах надзвичайних викликів для продовольчої безпеки. В умовах глобального світового попиту на продукти розглянуто додаткові можливості для поставки на ринки виробленої з кефалі продукції з доданою вартістю. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців галузей аграрного сектору економіки України.Документ Практичні рекомендації щодо виробництва миня в умовах формування ланцюгів доданої вартості(НУБіП України, 2021) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Шарило, Д.Ю.; Дмитришин, Р.А.; Поплавська, О.С.; Герасимчук, В.В.; Домбровська, Т.О.; Маргасова, В.Г.; Варшавська, Н.Г.; Коваль, В.В.; Шепелев, С.С.; Боярчук, С.В.; Коваленко, Б.Ю.; Кононенко, Р.В.; Коробова, Н.М.У методичних рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва миня з метою створення додаткових порівняльних переваг на ринку в умовах формування ланцюгів доданої вартості. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.Документ Рекомендації щодо модернізації механізму надання рибогосподарських субсидій через призму впливу зростаючого виробництва риби(НУБіП України, 2022) Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Ю.Є.; Дмитришин, Р.А.; Коваль, В.В.; Герасимчук, В.В.; Боярчук, С.В.; Федоренко, М.О.У виданні на основі вивчення світового досвіду розкрито методичні засади щодо забезпечення обсягів надання субсидій і подальший їх вплив саме на рівень галузевої конкурентоспроможності та пошук можливостей формування новітнього організаційно-економічного механізму регулювання сталого рибальства і аквакультури. Обґрунтовано комплексний підхід з метою вдосконалення класифікації рибогосподарських субсидій на основі їх цілей, стадії виробничого процесу, типів виплат. Звернуто увагу на пропозиції світових дослідників щодо практичної необхідності представлення складу субсидій, оцінених за секторами у аспекті визначення їх потенційного впливу на потужності флоту, зусилля рибальських громад, виробництво продукції через призму впливу зростаючого виробництва риби. Розраховано на фахівців сфери рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, працівників аграрного сектору економіки.