Перегляд за Автор "Колісник Олександр Іванович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біологія великої рогатої худоби м‘ясних порід(ЦП Компринт, 2020) Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр Іванович; Антонюк Тетяна Андріївна; Прудніков Василь Григорович; Носевич Дмитро КостянтиновичУ монографії висвітлено матеріали, щодо біологічних особливостей великої рогатої худоби м‘ясних порід. Наведені особливості формування та прояву ознак самиць і бугаїв. Акцентовано увагу на прояві ознак в онтогенезі, специфіці живлення, пристосуванні до умов зовнішнього середовища, етології, інстинктах та стійкості і сприйнятливості до поширених серед великої рогатої худоби захворювань.Документ Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства(ЦП Компринт, 2022) Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр Іванович; Антонюк Тетяна Андріївна; Носевич Дмитро Костянтинович; Кос Наталія ВікторівнаУ підручник систематизовано найбільш важливі аспекти виробництва екологічно безпечної продукції скотарства з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло її проблем відповідно до програми дисципліни. Охарактеризовано сутність новітніх технологій виробництва безпечної продукції скотарства, основні напрямки її поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для використання у навчальному процесі у Національному університеті біоресурсів і природокористування України з метою підготовки здобувачів другого і третього освітньо-наукового рівня вищої освіти за спеціальністю 204 – ”Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.Документ М’ясна продуктивність великої рогатої худоби : монографія(ЦП Компринт, 2018) Колісник Олександр Іванович; Угнівенко Анатолій Миколайович; Антонюк Тетяна Андріївна; Прудніков Василь ГригоровичУ монографії систематизовано найбільш важливі властивості яловичини та фактори ввливу на неї з позицій обґрунтованих чітких критеріїв всесвітніх нормативних документів. Комплексно висвітлено широке коло його проблем і сутність новітніх технологій виробництва безпечного м‘яса у скотарстві, основні напрямки його поліпшення та оцінювання якості. Наведено словник термінів і понять та список використаних джерел. Для докторантів, аспірантів і магістрів за спеціалізацією «Спеціалізоване м‘ясне скотарство» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».Документ Наукові та практичні основи використання інбридингу у м’ясному скотарстві(ЦП Компринт, 2023) Носевич Дмитро Костянтинович; Крук О.П; Угнівенко Анатолій Миколайович; Колісник Олександр ІвановичУ монографії систематизовано дані власні і із джерел літератури щодо використання інбридингу у спеціалізованому м’ясному скотарстві. Розкрито значення його для створення порід великої рогатої худоби та їх структурних одиниць. Охарактеризовано особливості геномного інбридингу. Запропоновано методи зниження інбредної депресії за використання інтер’єру та екстер’єру. Призначена, як додаткова література для підготовки студентів, аспірантів і докторантів під час освоєння дисципліни «Технологія виробництва молока та яловичини» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».Документ Обгрунтування технології виробництва яловичини за використання абердин-ангуської худоби у східному регіоні України(2018) Колісник Олександр ІвановичДисертація на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.04 «Технологія виробництва продуктів тваринництва». Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ