Перегляд за Автор "Слободянюк Наталія Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)(Видавничий центр НУБіП України, 2020) Ібатуллін Ігор Ілліч; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Отченашко Володимир Віталійович; Савченко О.А.; Штонда О.А.; Слободянюк Наталія Михайлівна; Веретинська Ірина Анатоліївна; Пашечко М.І.; Брітченко І.Г.; Сухенко Владислав ЮрійовичУ збірнику праць подані результати сучасних наукових досліджень раціональних технологій виробництва та переробки сільськогосподарської сировини у харчові та кормові продукти, проведений аналіз удосконалених процесів, машин і апаратів харчових і переробних виробництв та описані проблеми санітарії і гігієни переробних підприємств, стандартизації, сертифікації, оцінки і забезпечення якості сировини та готової продукції. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва», «Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва», «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини», «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК».Документ Сенсорний аналіз(НУБіП України, 2023) Голембовська Наталія Володимирівна; Крижова Юлія Петрівна; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Слободянюк Наталія Михайлівна; Ісраелян Валентина МиколаївнаЗміст навчального підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Сенсорний аналіз». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.Документ Технологічне обладнання м’ясопереробних підприємств(НУБіП України, 2024) Сарана Віктор Володимирович; Василів Володимир Павлович; Бурова Зінаїда Андріївна; Муштрук Михайло Михайлович; Жеплінська Марія Михайлівна; Слободянюк Наталія МихайлівнаВ підручнику викладені сучасні способи і засоби механізованої переробки м’яса з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції, принцип дії, технологічне застосування та інженерні розрахунки технологічного обладнання м’ясопереробних підприємств. Видання розраховане для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальностями: 181 – харчові технології, 133 – галузеве машинобудування, 208 – агроінженерія.Документ Технологія риби та морепродуктів. Ч. 1(Видавничий центр НУБіП України, 2021) Лебська Тетяна Костянтинівна; Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна; Слободянюк Наталія Михайлівна; Голембовська Наталія Володимирівна; Менчинська Аліна Анатоліївна; Іванюта Анастасія ОлександрівнаЗміст навчального підручника відповідає навчальній програмі дисципліни «Технологія риби та морепродуктів». Підручник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти