ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11268
Переглянути
195 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсозберігаючі прийоми у технологічному процесі виробництва м’яса курчат-бройлерів(2023) Кириєнко, О.М.Документ Оптимізація відгодівлі молодняку свиней(2023) Шевченко, В.М.Документ Документ Документ Розробка технологічної моделі виробництва яловичини від спеціалізованих м’ясних порід(2023) Ходаківський, І.О.Документ Порівняльна оцінка різних строків і способів виведення бджолиних маток(2023) Іващенко, І.Ю.Документ Оптимізація технології вирощування і дорощування поросят(2023) Личман, О.П.Документ Документ Використання системи I-BEE для дистанційного моніторингу стану бджолиних сімей(2023) Рачковський, О.А.