ОПП "Садівництво та виноградарство"
Постійне посилання колекціїhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/11264
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Формування пучкової продукції сортів буряка столового в умовах Київської області(2024) Вишневський Віктор Станіславович; Бобось І.М.Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Формування пучкової продукції сортів буряка столового в умовах Київської області» викладена на 58-ми сторінках комп’ютерного тексту і включає 9 таблиць, 10 рисунків та 47 джерел літератури. Складається з наступних розділів: вступ, огляд літератури, умови та методика проведення досліджень, результати експериментальних досліджень та їхній аналіз, показники економічної ефективності вирощування сортів буряка столового для отримання пучкової продукції, включаючи висновки та пропозиції виробництву зі списком використаної літератури. У Вступі викладено мотив обрання теми наукових досліджень, обґрунтована актуальність, мета та завдання науково-дослідної роботи. В Огляді літератури описано народно-господарське значення буряка столового, їхня ботанічна характеристика та вимоги до умов навколишнього середовища, прийоми технології вирощування, післязбиральна доробка продукції та маркетинг. В експериментальній частині наведено: умови та місце проведення досліджень, схема науково-дослідної роботи та методика проведення досліджень. У табличному матеріалі приведено результати досліджень, що супроводжуються їхнім аналізом і рисунками. Зазначені виробничі витрати на вирощування сортів буряка столового пучкової стиглості дали змогу визначити рівень рентабельності. У Висновках наведено основні положення результатів досліджень й подано пропозиції виробництву. Досліджено сорти буряка столового: Бона, Ліберо, Ларка, Бікорес, Нобол, Детройт КЛ, Ренова.